Салати/ Ястия

Лимоново пиле с маслини и салата с пилешко

Лимоново пиле с маслини и салата с пилешко
 

Лято е, горещо е, а аз обожавам да прекарвам време навън в градината, дори изпълних една своя мечта и си направих кътче за готвене на открито не далеч от София, в къщата на моите родители. Почти постоянно в двора ми има приятели, деца и жизнерадостна глъч, което радва душата ми 💗 Че кой не обича да гостува на луда кулинарка, като мен, която трудно казва не, на всякакви идеи за готвене 😀 Този бохемски начин на живот е нещо, което ме сближава с хората и природата, и които обожавам. Вкусната храна, прави времето със семейството и приятелите ми още по-приятно и пълноценно разбира се и е неизменна част от всяко събиране в компания. Затова за моите хора днес, приготвих любимото на всички Лимоново пиле с маслини, за което използвах, (вярна на себе си) бутчета с марката Лудогорско пиле.

Наистина вярвам, че с малки стъпки, като избираме българското, можем да подкрепим със собствения си мъничък принос нашите производители. Ако всеки от нас се замисли и започне ежедневно да използва нашите, български продукти, ще спечелим много, като освен всичко ще спомогнем за развитието и разрастването на нашите български производства, които не отстъпват по никакъв начин на чужди, напротив, средата и начина на отглеждане са на високо ниво, а вкусът е несравним.

Във фермите на Лудогорско пиле, всяко нещо е от значение и вниманието към всеки детаил (от храната до здравето) в отглеждането на пилетата, прави крайният продукт с вид и вкус на едно наистина европейско ниво.

Аз се опитвам винаги, когато имам възможност да използвам български, качествени продукти и се гордея с това, направете го и вие!

 

Вижте в клипчето, как приготвих пилето и салата с него и ме последвайте за още вкусни рецепти във фейсбук и инстаграм.

Да ви е вкусно!

[sp_recipe]

Може също да харесате:

Няма коментари

Оставете коментар