Без категория

Игра с награди от Bonduelle „Приключенците от Бондюелия“

Ще раздавам подаръци 😊 Приятели, елате да играем и трима от вас феновете на Вкусното ми Хоби със Страст и Любов, ще спечелят от страхотните награди на Bonduelle, които съм сигурна, че ще зарадват всеки малчуган, както и неговите родители, а може да помогнат и за положителното отношение към зеленчуците, които децата доста често не обичат особено.

Условието на играта е: харесайте страничката ми във фейсбук и споделете поста. Напишете в коментар имената на четиримата Приключенци от Бондюелия и така участвате в жребия за наградите, които са три комплекта с по четири Приключенци плюшени играчки + детска книжка „Приключенците от Бондюелия“ в която ще намерите 4 рецепти, които да приготвите заедно с децата си, различни игри, стикери и др. Ще получите и два от продуктите на Bonduelle.

На 13.10.2018 ще обявя тримата спечелили наградите. Те ще трябва да се свържат с мен на лично съобщение и да изпратят своите имена, адрес и телефон за контакт.
Всичко за кампанията на Bonduelle и играта във веригите, можете да прочетете тук.


Пригответе се за страхотни преживявания заедно с Приключенците, мигове на истинско забавление ви очакват в тяхната компания! 


Ще спечелите също така два от чудесните продукти на Bonduelle.


Желая успех на всички, които решат да участват! 

Няма коментари

Оставете коментар