Без категория

Пудинг в чаша от Dr.Oetker

Вие обичате ли пудинг? Ние вкъщи го обожаваме J

Знаете ли какво ни предлагат от Dr.Oetker, нещо изключително, което имах удоволствието да опитам и да споделя с вас впечатленията си. Това е най-новият  продукт на тази любима на всички ни марка, без която нито една домакиня не може. В този случай обаче, от Dr.Oetker са помислили изцяло за бързото похапване, за забързаното ежедневие, както и за нетърпеливите лакомници и са създали този изключителен  Пудинг в Чаша, който се приготвя за по малко от 2 минути и е способен да задоволи всеки вкус, колкото и да е капризен той.


Невероятно нежен крем, с балансирана сладост, копринена мекота, ароматен и подчертан вкус на шоколад или ванилия, които всеки обича.

Можете да си доставите това удоволствие дори в офиса, когато ви се прииска нещо вкусно, сладичко и различно, което не можете да си купите от улицата. Приготвянето му е като детска игра.
Пудинг в чаша ще намерите в два различни класически варианта Шоколад и Ванилия.
Не пропускайте да опитате пудинга при първа възможност! Аз със сигурност ще имам у дома винаги от него за моментите, в които ни се иска да похапнем бързо нещо вкусно, вкусно 🙂

Няма коментари

Оставете коментар